Følgere

søndag 9. september 2012

Tannlegebesøk og 6 årsdag!

På fredag var en stor dag for begge jentene mine. 3 åringen min var på sitt første tannlegebesøk, noe hun har gledet seg veldig til. Og til min store glede møtte vi ei søt og snill tannlege som passet perfekt til jobben sin. Hun var skikkelig barnevennlig og gjorde slik at tannlegebesøket ble en flott opplevelse. :)
 Prinsessa mi hos tannlegen.. hihi.. med tiara!
Måtte feire med en is etterpå selvfølgelig!

.... Også var det jo 6 års dagen til Pernille- som natt til bursdagen sin fikk en ny løs tann. Noe som var en flott bursdagspresang syntes hun. :)
Dagen blei feiret med 14 andre barn + noen voksne. Og i år var feiringa litt mer høylytt enn de har vært. det var krangling og hyling-veldig uvant. For de andre bursdagene har alle lekt så fint sammen. Men håper alle hadde en fin dag tross litt krangling.

 Dekket prinsessebord. :)
 Cupcakes! Hadde egentlig tenkt til å lage cakepops for første gang. Men storesøster i huset insisterte på at det var muffins det skulle være. Får prøve de andre en annen dag.
 Og de måtte være enten blå eller turkise, for det er Pernille sin yndlingsfarge.
 Ett av få bilder av bursdagsbarnet uten andre barn med i bildet. Kjolen kommer ikke så veldig godt frem her da. Men den er veldig søt, med halterneck og åpen rygg.
 Den minste prinsessa ville ikke gå med Brasil kjolen sin på bursdagen. Hun ville ha på favoritt snurrekjolen sin.
Bursdagsbarnet skifta til utkledningstøy i løpet av dagen. :)

Ha en fortsatt fin Søndag alle sammen! I morgen kommer bilder fra soverommet vårt, har jo fortsatt ikke lagt ut bilder av det etter at vi pussa opp. Ting tar tid noen ganger..
Klem

1 kommentar:

  1. Her har vi akkurat feira 6-årsdag også :) Og snuppa har bursdag i dag :)

    Det er jo som regel veldig idyllisk å bo på gård :) Men mye jobb, siden vi har 10 bygninger.. Og det er stor forskjell i stand på de, noen av dem er ganske ødelagte.. Men vi trives veldig godt, og det er koselig å kunne føre familiearven videre :)

    SvarSlett